Beoordelingen op Marbleshop.nl



 




Website reviews
Score 5 van de 5 - 42 beoordelingen
5

Geplaatst door op 30-04-2015

55
Super goede service!
5

Geplaatst door op 05-12-2014

55
Tot voor kort gebruikte ik Microsoft Security Essentials, tot ik vandaag merkte dat mijn PC na het downloaden van 1 verkeerd programma helemaal vol zat met Malware en Virussen. Dus vanaf nu gebruik ik NOD32, snel geďnstalleerd en vertraagt mijn PC een stuk minder :)
5

Geplaatst door op 15-11-2014

55
Super snelle levering,en ik heb het ook heel snel op de laptop gekregen,geen probleem gehad.
5

Geplaatst door op 03-11-2014

55
Snelle levering van de bestelde Eset software. Bedankt!
4

Geplaatst door op 22-09-2014

45
De proefperiode verliep naar volledige tevredenheid waarna ik heb besloten tot aankoop over te gaan. Eerst maar eens voor een jaar en zie dan volgend jaar wel weer verder.
5

Geplaatst door op 04-09-2014

55
licentie gelijk binnen via de email super!
5

Geplaatst door op 01-09-2014

55
Handig de licentie via iDEAL besteld, vervolgens even gewacht op de licentie. Ik kwam er even niet uit hoe dat nu werkt met activeren van ESET maar daar hebben ze hele duidelijke filmpjes gemaakt, super handig! Bedankt!
4

Geplaatst door op 30-08-2014

45
Goede service! Via de telefoon was mijn licentie zo geactiveerd.
5

Geplaatst door op 25-08-2014

55
Perfecte service, de activatie van de licentie ging niet zoals gepland maar met 1 telefoontje was het geregeld. Bedankt!
4

Geplaatst door op 13-08-2014

45
Licentie was binnen 3 minuten ontvangen. Ik kwam er niet helemaal uit met installeren, maar via de supportdesk kwam ik op het handige filmpje dat ze gemaakt hebben: http://www.marbleshop.nl/help/hoe-installeer-ik-eset-smart-security-7-.html
5

Geplaatst door op 12-08-2014

55
Zojuist via iDEAL een nieuwe ESET licentie aangeschaft. Duidelijke site! Snelle levering, binnen 5 minuten zat de licentie in mijn mailbox. Bedankt marbleshop!
4

Geplaatst door op 09-08-2014

45
Zo ik kan weer vooruit met mijn nieuwe ESET licentie. Goede service!
5

Geplaatst door op 09-08-2014

55
ESET Licentie binnen 3 minuten in de mailbox! Direct installeren en weer helemaal save voor het komende jaar. Top service!
4

Geplaatst door op 06-08-2014

45
Gevraagd naar een beoordeling kan ik alleen maar zeggen dat ik reeds meerdere malen tot volle tevredenheid bestellingen heb geplaatst die uiterst correct verwerkt zijn. Super tevreden; korte levertijd.
4

Geplaatst door op 18-07-2014

45
weinig woorden aan vuil te maken: goede produkten, goede service, goede voorwaarden en goed klantencontact!
5

Geplaatst door op 04-07-2014

55
Ik heb hier onlangs antivirus gekocht, en dat beviel mij erg goed! Supersnelle levering en goede prijzen. Supertevreden, ik kan niet anders zeggen.
4

Geplaatst door op 28-06-2014

45
Supersnelle levering Zeer vriendelijke en goede kkantenservice Ik ben een zeer tevreden klant!
4

Geplaatst door op 15-05-2014

45
Kwaliteit en prijs komen overheen snelle service en goede levering overzichtelijke site duidelijk stappen om u bestelling te doen . Ik raad iedereen aan om is een kijkje tenemen op site.
4

Geplaatst door op 07-05-2014

45
Snelle correcte levering van product. Aftersales ok.
4

Geplaatst door op 28-04-2014

45
Echt een super goede service hebben ze. Ben er echt heel tevreden over
5

Geplaatst door op 20-04-2014

55
In een woord super tevreden!!!!
3

Geplaatst door op 18-04-2014

35
Zeer snelle oplossingin de vorm van het aankoopbedrag retour bij een klacht.
5

Geplaatst door op 04-03-2014

55
De website is ongelooflijk klantvriendelijk. Het zoeken gaat super gemakkelijk. Het betaalproces gaat snel en de levering nog sneller! En wat ik helemaal fijn vind, is dat je over elke stap in het proces geďnformeerd wordt. Prima service!
3

Geplaatst door op 19-02-2014

35
5

Geplaatst door op 16-12-2013

55
Top bedrijf, top service,, top producten en een nog betere prijs-kwaliteit verhouding
4

Geplaatst door op 11-10-2013

45
's middags een laptop besteld en hij was er de volgende ochtend al. De website reageert snel en het bestelproces is makkelijk. Oók op mobiel.. Een aanrader!
4

Geplaatst door op 05-09-2013

45
Doen wat ze zeggen. Als er iets is wordt je netjes persoonlijk te woord gestaan. Aandacht voor hun klanten
5

Geplaatst door op 07-08-2013

55
Fijn dat je kan bestellen en het product de volgende dag al in huis hebt. Geen verzendkosten, ook altijd prettig.
5

Geplaatst door op 27-07-2013

55
Perfecte en supersnelle service! After sales is super. Niet ouwehoeren maar gewoon in orde maken! Goede policy!
5

Geplaatst door op 13-06-2013

55
Snel besteld, snel betaald, snel binnen en goed verpakt
4

Geplaatst door op 18-05-2013

45
Top Toen ik mijn pakketje niet in de brievenbus heb ontvangen, werd er onmiddellijk een nieuwe geleverd. Dat is pas service.
4

Geplaatst door op 15-05-2013

45
Duidelijke website, goede informatie, handige video's bij sommige producten, bestelproces prima (niet uitzonderlijk, vergelijkbaar met andere sites), goede klantenservice, product volgende dag in huis. Eigenlijk geen minpunten, kom zeker weer terug.
4

Geplaatst door op 06-04-2013

45
4

Geplaatst door op 26-03-2013

45
Zeer tevreden,al div artikelen besteldt heeft nooit een probleem opgeleverd. Super snelle levering,,alles degelijk verpakt,een aanrader voor iedereen,die via internet wil gaan kopen.
4

Geplaatst door op 08-03-2013

45
Ik had betaald voor een laptop met ideal, kreeg vervolgens een email dat de betaling is afgekeurd en of ik op een andere manier wil betalen. Achteraf bleek de betaling wel was gedaan. Binnen 2 dagen netjes teruggestort. super
4

Geplaatst door op 22-02-2013

45
Is zéker niet de laatste keer bij hun voor aankoop. Goede service,vriendelijke mensen duidelijke uitleg bij vragen.
5

Geplaatst door op 04-01-2013

55
Meerdere zaken in het verleden besteld altijd top geleverd, nu iets groot besteld, maar net zo goed top bestelproces levering keurig,
4

Geplaatst door op 03-01-2013

45
4

Geplaatst door op 02-12-2012

45
Geen tegenvallers,vriendelijke en behulpzame mensen met kennisvanzaken, zélfs savonds laat. En de levering is supersnel.
5

Geplaatst door op 28-10-2012

55
Heb voor de eerste keer een bestelling gedaan, maar ben meteen al vol lof, goede website, prima service, snelle levering. TOP !!!
5

Geplaatst door op 26-10-2012

55
Super overzichtelijke en informatieve site! Ik kon moeilijk geloven dat ik na 5 minuten mijn antivirus licentie al binnen had maar het bleek zelf 3 minuten ;) Top!!!
4

Geplaatst door op 05-10-2012

45
Prima website, duidelijk, prima service, binnen 1 dag spullen binnen en perfecte communicatie over bestellings- en leveringsproces. Kom hier zeker weer terug!!